Dobrodošli

Troje partnera, devedesetih godina, odlučilo je samostalno, vođeni prethodno stečenim iskustvom u istom području, pokrenuti catering.

Ponosni smo što Vam možemo predstaviti Catering Muring, koji smo oformili prije više od petnaest godina. Catering Muring od samih je početaka građen popraćen iznimnom voljom za radom te užitkom u stvaranju kulinarskih specijaliteta, a samo poslovanje danas je dovedeno do savršenstva.

Poslovanje se trenutno provodi na području cijele Hrvatske. Osim grada Zgreba i okolice, angažman se proširio i na Zagorje, Slavoniju i Istru te posebice Dalmaciju, osobito u organizaciji brojnih svadbenih domjenaka.
Istaknuli bismo i uspješna poslovanja s brojnim ambasadama, državnim institucijama, udrugama te savezima.

Danas je kulinarski tim Cateringa Muring mnogobrojan, a naši šefovi kuhinje u svakodnevnoj su suradnji s nutricionistima. Sve želje klijenata ispunjavamo s pažnjom, a kvaliteta usluge je zajamčena. Najzahtjevniji oblici organizacije domjenaka kao i posebno birani specijaliteti kreirani prema tematici domjenaka specijalnost su Catering Muring tima. Nastavljamo predvoditi trend integriranog gastronomskog iskustva, uz kulinarsku virtuoznost i enološku superiornost.